Morvik Mekaniske leverer vi 4X4 Utstyr - alt er produsert i høyglans polért rustfritt stål av høy kvalitet. Vi leverer over hele landet, og produktene som krever det, er TÜV-godkjente og E-merket.

Vi leverer:

o
OME Suspension TUV godkjente Hevesett
OLD MAN EMU/OME leverer støtdempere, torsjonsstaver, spiralfjærer, blad fjærer og komplette hevesett til nær sagt alle typer 4X4-kjøretøy. De fleste komplette hevesettene leveres med TÜV dokumentasjon

o Delta 4x4 TUV godkjente Hevesett
DELTA 4X4 leverer hevesett og skjermbreddere som er TÜV-godkjent. Dette er smakfullt design og vi leverer dette til flere bilimportører og bilforhandlere her hjemme som ønsker å tilby litt spesielle biler i mindre serier. Dette kan man også montere selv med litt erfaring fra biler.

o Drive Rite (Firestone) luftfjærer
DRIVE-RITE luftfjæring systemer gir deg stabile og gode kjøreegenskaper, selv ved maks last! De leverer forskjellige hjelpefjærer, som ved hjelp av luft, sørger for at bilen beholder sin opprinnelige høyde selv ved tung last! Settene leveres til de fleste typer kassevogner, minibusser, små lastebiler, samt pick-up'er. Vi kan levere flere alternative løsninger for fylling av luft, blant annet får du helautomatiske systemer som fyller seg selv etter behov. Vi kan også levere systemer for automatisk heving og senking av minibusser når disse stopper på en holdeplass for å gjøre av- og påstigningen enklere.

o Warn Vinsj og tilbehør
WARN 
fant opp frihjulsnavet i 1946 og er i dag verdens ledende produsent av frikoblingsteknologi, selv om dette i dag sitter innvendig i akslene. WARN vinsjer er benyttet av forsvaret, brannvesen, bilbergingsstasjoner verden over, for ikke å glemme de millioner av off-roadere som bruker vinsjene på bilen eller ATV'en sin.

o Aeroklas Plantopper
AEROKLAS
 er en av verdens største produsenter av topper for pick-up'er produsert i 2-lags ABS-plast og planinnlegg (bedliners), og leverer også originalt til en rekke bilprodusenter. Etter hvert har de utvidet sitt program med en rekke typer planlokk og oppbevaringsbokser for planet

o Carryboy Fiberglass canopy
CARRYBOY
 har glassfiber topper til nær sagt alt som finnes av pick-up'er. I tillegg kan du ofte velge hvordan denne skal være utstyrt. De produserer også en rekke påbygg for pick-up'er som kan spesialtilpasses etter kundens behov ved antall.

o Cobra Frontbøyler
COBRA
 er europas største produsent av frontbøyler, også kalt kufanger eller lysbøyle, stigtrinn osv. De var også den første produsenten som hadde en frontbøyle som ble godkjent etter dagens regelverk. Dette er tysk kvalitet på sitt beste! Alt utstyret er produsert av CNC maskiner i rustfritt stål på deres egen fabrikk i Tyskland. COBRA leverer også originalt til ca. 30 bilprodusenter verden over. Alle dokumenter nødvendig for godkjenningen følger med i esken.

o Antec Frontbøyler
Antec
 er Europas ledende produsent av EU-godkjente kufangere, lyktebøyler, stigtrinn, veltebøyler og mange flere kvalitetsprodukter laget av syrefast høyglanspolert stål.

o ARB produkter
ARB er ikke bare velkjent for sine luft styrte differensialsperrer, men også for sine solide vinsjfangere, skliplater, samt sitt rikholdige utvalg av campingutstyr for 4X4-kjøretøy. Ikke minst gjelder dette takstativene og takteltene. + bilder.

o AirPlex Vindavvisere, Panser beskyttere
AIRPLEX produserer vindavvisere for panser og dører til de fleste kurrante biltyper. De er produsert i robust, sotfarget plast, som tåler kulde ned til -50°C, Samme kvalitet finnes originalt hos de fleste bilprodusenter. Monteringen er meget enkel og panser og vinduer monteres normalt på under en time.

o Delta 4x4 og Bushwacker Skjermbreddere

o Lazer lamps Ekstralys Lazer Lamps er en kjent merkevare som leverer E-merkede LED-bars i verdensklasse. Produktene er lovlige i bruk i Norge, og leverer design, kvalitet og styrke uten sidestykke.

o Montering av ekstra lys, lysutstyr, varsellys


Når det gjelder 4x4 utstyr så er vi underleverandør for
BG NOR AS, som holder til i Oslo:

www.bgnor.com http://bgnorshop.no/no/